AL's Alternative Home Sweet Home!

Kelompok Peminat ARIL Af7 atau lebih glamer dgn panggilan..AWOKKKKKKKKKKKKKK!
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Khabar AWOK di Jakarta

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kakJAHku

avatar

Posts : 43
Join date : 2009-07-16
Age : 31

PostSubject: Khabar AWOK di Jakarta   Thu Aug 13, 2009 11:30 pm

Okeh..nih ada khabar AWOK yang haku amik kat grup drama muzikal kau & aku kat FB..

Post nih dipost oleh Hakim (salah sorg admin grup nih) pd jam 12:50 tgh

'Laporan ringkas terkini dari lokasi penggambaran di Jakarta : hari nin shooting scene Aril and geng main futsal. Cayalah futsal court kat sini, sampai 3 tingkat! Mila pun terlibat dalam scene ni.. So far ok lah..crew crew dibawah director dari malaysia, roslan hussin semua bekejer dgn professional nya.. Jawan camner nak upload gambar nih?'

Post nih plak dipost pada jam 4:55 p.m

'Laporan ringkas terkini dari lokasi penggambaran di Jakarta : masih lagi shooting di futsal court dgn Aril, Akim, Mila, Anita Baharom & Amar (Anak Wayang). Cuaca punyalah panas tapi semua tgh bersemangat. Di satu lagi lokasi kat studio utama, shooting dgn satu lagi unit tgh berjalan lancar, melibatkan Farish, Putri Fateen, Ika Nabila & Abang Zoey. Yg lain2 spt Raja Farah, Azizah Mahzan, Nurul & Sabrina Ali tengah rest kat apt dia orang...'


okeh..takat nih dlu..nant dorg update lagik..KJ tepek lagik info2 tuh yek.. Laughing

_________________
BOBO....mane ko????
http://kakjahku.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
yuneade

avatar

Posts : 105
Join date : 2009-07-16
Age : 35
Location : Land Below The Wind~Sabah

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Thu Aug 13, 2009 11:38 pm

yune ader gak update KJ...

dr farish smlm...
Aril pesan sori x dpt nak update coz limited time...huhu..sungguh bz aril kan??? die kimslm..
Back to top Go down
View user profile http://www.cakewalk-sabah.blogspot.com
kakJAHku

avatar

Posts : 43
Join date : 2009-07-16
Age : 31

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Thu Aug 13, 2009 11:41 pm

yuneade wrote:
yune ader gak update KJ...

dr farish smlm...
Aril pesan sori x dpt nak update coz limited time...huhu..sungguh bz aril kan??? die kimslm..

YUNE..kang kalu ada update psl AWOK kat Jakarta..tepekla kat cni sama k..KJ nak msuk banglo lembab sgtle..sob2 Sad Laughing

_________________
BOBO....mane ko????
http://kakjahku.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
yuneade

avatar

Posts : 105
Join date : 2009-07-16
Age : 35
Location : Land Below The Wind~Sabah

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Thu Aug 13, 2009 11:43 pm

kakJAHku wrote:

YUNE..kang kalu ada update psl AWOK kat Jakarta..tepekla kat cni sama k..KJ nak msuk banglo lembab sgtle..sob2 Sad Laughing


sori KJ...huhu...yune smpt tepek kat banglo jerr...
jap yune paste msg dr farish k?
Back to top Go down
View user profile http://www.cakewalk-sabah.blogspot.com
yuneade

avatar

Posts : 105
Join date : 2009-07-16
Age : 35
Location : Land Below The Wind~Sabah

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Thu Aug 13, 2009 11:48 pm

at 4.52pm ( 12/08/09 )

--nw I'm off to set..aril's call time td pg,so km mmg hari2 shoot smpai 15 sept,off day every sunday,so every sunday we r planning sumthng.smlm p main futsal ramai2 sama student mlaysia here,nanti I update lg.


at 1.11am ( 13/08/09 )

--Aril kim slm balik kat smua...dia ckp sorry ndk dpt update...susah mau online as time sngat limited...


at 1.15am ( 13/08/09 )

--km baru hbs shoot ni...penat gila!!...2moro scene main futsal d whole day...okie,nite2...




**crdt 2 Farish Aziz.. sunny
Back to top Go down
View user profile http://www.cakewalk-sabah.blogspot.com
kakJAHku

avatar

Posts : 43
Join date : 2009-07-16
Age : 31

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Thu Aug 13, 2009 11:51 pm

yuneade wrote:
at 4.52pm ( 12/08/09 )

--nw I'm off to set..aril's call time td pg,so km mmg hari2 shoot smpai 15 sept,off day every sunday,so every sunday we r planning sumthng.smlm p main futsal ramai2 sama student mlaysia here,nanti I update lg.


at 1.11am ( 13/08/09 )

--Aril kim slm balik kat smua...dia ckp sorry ndk dpt update...susah mau online as time sngat limited...


at 1.15am ( 13/08/09 )

--km baru hbs shoot ni...penat gila!!...2moro scene main futsal d whole day...okie,nite2...




**crdt 2 Farish Aziz.. sunny

thanks YUNE... I love you

_________________
BOBO....mane ko????
http://kakjahku.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
yuneade

avatar

Posts : 105
Join date : 2009-07-16
Age : 35
Location : Land Below The Wind~Sabah

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Fri Aug 14, 2009 12:13 am

kakJAHku wrote:


thanks YUNE... I love you


no hal KJ..sory yune lupa lak tepek kat mahligai...
kang ader update lagik yune masukkan kat sni k?
Back to top Go down
View user profile http://www.cakewalk-sabah.blogspot.com
kakJAHku

avatar

Posts : 43
Join date : 2009-07-16
Age : 31

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Sat Aug 15, 2009 2:03 am

yuneade wrote:



no hal KJ..sory yune lupa lak tepek kat mahligai...
kang ader update lagik yune masukkan kat sni k?

Ok Yune..kalu ada pape info or update psl AWOK kat Jakarta,tepekla kat cni..leh wat cam diari AWOK @ jakarta lak kan..ehheh Razz

_________________
BOBO....mane ko????
http://kakjahku.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
arin

avatar

Posts : 22
Join date : 2009-07-16

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Sat Aug 15, 2009 9:13 pm

nak tambah..

Saturday, 15 Aug 09: Khabar terbaru dari kota Jakarta : hari ni shooting diteruskan dgn giatnya..hari ni banyak scenes yg melibatkan Raja Farah, Cici (Putri Fateen) dan Anita Baharom..Farish, Zoey, Akim & Azizah Mahzan pun terlibat, begitu juga pelakon2 undangan dr Indonesia, Stacy Louise & Cut Mala. Mila & Aril pulak pagi2 tadi dah kena ambik flight pkl 5am balik KL sebab kena rushing utk shoot filem iklan dgn Mamee Slurp pulak...giler jugak dia org punya jadual kena lari ke sana sini..tapi nak buat camner, dah kerja... Hari isnin depan dia orang akan balik ke jakarta. Oh ya, hari isnin juga akan menyaksikan ketibaan seorang bintangan undangan..kira cam Cameo lah, iaitu Stacy AF6!!! Stacy akan membuat penampilan khas dlm drama 'Kau & Aku' ni .. Smile

alhamdulillah... murah rezeki Aril Smile
Back to top Go down
View user profile
kakJAHku

avatar

Posts : 43
Join date : 2009-07-16
Age : 31

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Sun Aug 16, 2009 11:52 pm

arin wrote:
nak tambah..

Saturday, 15 Aug 09: Khabar terbaru dari kota Jakarta : hari ni shooting diteruskan dgn giatnya..hari ni banyak scenes yg melibatkan Raja Farah, Cici (Putri Fateen) dan Anita Baharom..Farish, Zoey, Akim & Azizah Mahzan pun terlibat, begitu juga pelakon2 undangan dr Indonesia, Stacy Louise & Cut Mala. Mila & Aril pulak pagi2 tadi dah kena ambik flight pkl 5am balik KL sebab kena rushing utk shoot filem iklan dgn Mamee Slurp pulak...giler jugak dia org punya jadual kena lari ke sana sini..tapi nak buat camner, dah kerja... Hari isnin depan dia orang akan balik ke jakarta. Oh ya, hari isnin juga akan menyaksikan ketibaan seorang bintangan undangan..kira cam Cameo lah, iaitu Stacy AF6!!! Stacy akan membuat penampilan khas dlm drama 'Kau & Aku' ni .. Smile

alhamdulillah... murah rezeki Aril Smile

thanks ARIN...alhamdulillah..murah rezki AWOKKKK Very Happy

_________________
BOBO....mane ko????
http://kakjahku.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
yuneade

avatar

Posts : 105
Join date : 2009-07-16
Age : 35
Location : Land Below The Wind~Sabah

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Mon Aug 17, 2009 2:18 am

NEW UPDATE FROM FARISH AZIZ
12.57am (17/08/09)

ello....awok just got back from kl, dia ada shooting mamee slurp sama milla...drg balik friday,td baru balik sini...n dia mcm zombie...muka penat gila....kesian...2moro strt shoot lagi...


kesian kan aril? huhu..mesti dia penat killerrr Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://www.cakewalk-sabah.blogspot.com
arin

avatar

Posts : 22
Join date : 2009-07-16

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Mon Aug 17, 2009 7:25 am

yuneade wrote:
NEW UPDATE FROM FARISH AZIZ
12.57am (17/08/09)

ello....awok just got back from kl, dia ada shooting mamee slurp sama milla...drg balik friday,td baru balik sini...n dia mcm zombie...muka penat gila....kesian...2moro strt shoot lagi...


kesian kan aril? huhu..mesti dia penat killerrr Crying or Very sad

yune.. siannya Aril.. mintak2 arini scene dia tk byk.. leh rehat sikit Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
kakJAHku

avatar

Posts : 43
Join date : 2009-07-16
Age : 31

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Mon Aug 17, 2009 10:46 pm

yuneade wrote:
NEW UPDATE FROM FARISH AZIZ
12.57am (17/08/09)

ello....awok just got back from kl, dia ada shooting mamee slurp sama milla...drg balik friday,td baru balik sini...n dia mcm zombie...muka penat gila....kesian...2moro strt shoot lagi...


kesian kan aril? huhu..mesti dia penat killerrr Crying or Very sad

Wahhhhh...mcm zombie??siannyerrr...bln posa nant sure lg letey..sabau je la BOBO Very Happy

_________________
BOBO....mane ko????
http://kakjahku.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
yuneade

avatar

Posts : 105
Join date : 2009-07-16
Age : 35
Location : Land Below The Wind~Sabah

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Fri Aug 21, 2009 3:36 am

Sian Aril Demam kat Jakarta tu...
doakan aril sihat...sian..dah la penat..demam lak pastu shooting x henti2...




bnyk kan ubat2 aril? Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://www.cakewalk-sabah.blogspot.com
kakJAHku

avatar

Posts : 43
Join date : 2009-07-16
Age : 31

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Fri Aug 21, 2009 6:24 pm

yuneade wrote:
Sian Aril Demam kat Jakarta tu...
doakan aril sihat...sian..dah la penat..demam lak pastu shooting x henti2...




bnyk kan ubat2 aril? Crying or Very sad

siannye ...dahla nak posa skang nih Sad

_________________
BOBO....mane ko????
http://kakjahku.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
yuneade

avatar

Posts : 105
Join date : 2009-07-16
Age : 35
Location : Land Below The Wind~Sabah

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Thu Aug 27, 2009 7:01 am






**Gmbr2 Aril Kat Jakarta...Sape2 leh tepek kat umah banglo lak k? aku x smpt nak tepek kat sna..cari tgh mentenen..ehehehehe...
Back to top Go down
View user profile http://www.cakewalk-sabah.blogspot.com
yuneade

avatar

Posts : 105
Join date : 2009-07-16
Age : 35
Location : Land Below The Wind~Sabah

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Tue Sep 01, 2009 12:44 pm











**Kredit to Amirul's Myspace...gambar sume kat jakarta..jeff and mirul g sna..
Back to top Go down
View user profile http://www.cakewalk-sabah.blogspot.com
kakJAHku

avatar

Posts : 43
Join date : 2009-07-16
Age : 31

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Wed Sep 02, 2009 6:57 pm

Sayang tol Jeff n Meerul kat ajam dorg nih kan..aritu katanye Ajam merayu rayu soh Jeff p jakarta..ha2...
Thanks YUNE
Twisted Evil

_________________
BOBO....mane ko????
http://kakjahku.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
kakJAHku

avatar

Posts : 43
Join date : 2009-07-16
Age : 31

PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   Thu Sep 10, 2009 7:27 pm

latest news yang ringkas : Hari ni 10th September, giliran Zoey (abang zoey Gerak Geri Gasing) pulak berangkat pulang ke tanahair selepas menghabiskan tugasan beliau dalam penggambaran 'Kau & Aku' di Jakarta.. yang tinggal masih pelakon-pelakon utama seperti Mila, Aril, Akim, Raja Farah, Nonny, Anita Baharom, Putri Fateen, Farish, Ika Nabila ... sekarang ni tinggal beberapa hari sajer lagi untuk shooting sebab target dia orang ni semua balik ke Malaysia ialah pada 15th September ..kena balik sebab dah nak Raya!! Jadi, shooting hari ni dan hari hari akan datang memang sedang berjalan dengan giatnyer...

Pasal drama ni pulak, proses penyuntingan juga sedang berlangsung pada masa yang sama...Khabarnya, hasil penyuntingan sungguh memberangsangkan..tarikh siaran pun dah ditetapkan bermula pada 24th October jam 10pm, setiap ari Sabtu..jadi jangan luper yer..

sekian dulu...


killer lewat dorg balik kan Shocked

_________________
BOBO....mane ko????
http://kakjahku.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
yuneade

avatar

Posts : 105
Join date : 2009-07-16
Age : 35
Location : Land Below The Wind~Sabah

PostSubject: waiting for ARIL!!!   Tue Sep 15, 2009 2:28 am

woohooo!!!
aril dah nak balik daaaa....waaa...x sbr rasanya...


Back to top Go down
View user profile http://www.cakewalk-sabah.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Khabar AWOK di Jakarta   

Back to top Go down
 
Khabar AWOK di Jakarta
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jakarta: Abducted Jefri Ardiansyah (9)
» Wanita mahasiswi yang sedang butuh uang masuk sini

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
AL's Alternative Home Sweet Home! :: Pasal AWOK!-
Jump to: